Resuming podcast

2 de Desembre de 2022 a les 14:20

Aleix Garcia: “Preferim la satisfacció final dels clients quan surten contents d'un àpat al Vinòmic”

Compartir

El passat 24 de novembre a la nit es va celebrar la gala Michelin 2023, que, cada any per aquestes dates, serveix per conèixer les estrelles dels restaurants de tot Espanya i Portugal. La gala també anuncia els distintius Bib Gourmand de la Guia Michelin, que s’atorga als establiments que ofereixin una millor qualitat preu. I el restaurant Vinòmic de la Garriga l’ha rebut per cinquè any consecutiu ja. Un premi que ha rebut amb satisfacció. El restaurant ofereix a diari una carta de plats variada, i els festius la carta i dos menús degustació, amb l’opció de maridatge, són les alternatives pels clients. Un espai dirigit per Aleix Garcia, com a cap de sala i sommelier, i Pau Gener, com a cap de cuina. Garcia apunta que la satisfacció més gran, més enllà de distintius, és que el client surti content. Un servei que miren d’oferir amb el preu més ajustat possible, malgrat que l’augment de l'electricitat i el gas els ha multiplicat per tres la factura energètica. Una situació que, segons Garcia, suposa un entrebanc important per molts negocis, afegit a l’augment del preu dels aliments i a la dificultat de trobar personal amb formació. Aleix Garcia ha parlat del Bib Gourmand i l'actualitat del Vinòmic a l'Infogar de Ràdio Silenci.

Foto / Vinòmic