10 de Octubre de 2025 a les 13:45
En un acte celebrat dimecres al vespre a Can Luna, l’entitat que organitza la Ruta del Pintxo, Projecte Mexcla’t, va entregar els guardons de la tretzena edició, celebrada del 10 al 20 de juliol. Enguany hi van participar vint-i-cinc d’establiments del municipi, que van vendre 58.000 pintxos, a tres euros i mig la unitat que es tradueix en uns ingressos de 203.000 euros. El guanyador d’aquesta última edició, segons el jurat popular i professional de la Ruta, ha estat la Garrafa, que va servir el Mini farcellet ‘la Garrafa’ de peus de porc. El xef del restaurant, Miguel Ángel Guerrero, es va mostrar emocionat d’haver guanyat el premi, que ja havia aconseguit en altres ocasions.
Pel que fa al premi del jurat popular, que el 2024 va aconseguir el DobyDoo, aquesta edició se l’ha endut El Secret de la Garriga, per la seva Perla negra. L’Oksana, propietària del restaurant, que tot just va obrir fa dos anys coincidint amb la mateixa Ruta, agraeix que el públic els hagi premiat.
Un dels organitzadors de la Ruta de Projecte Mexcla’t, Carlos Martín, es mostra satisfet pel volum de negoci que suposa la cita i per la qualitat dels pintxos que es van presentar enguany.
A l’entrega de premis també es va guardonar altres establiments del poble. El bar restaurant Jovi per la tècnica culinària, la xarcuteria La Perla es va endur el premi La Garriga -que posa en valor el producte de proximitat- i Tricaté Cafè i Tere Noguera pastisseria creativa van emportar-se els premis a la millor proposta comercial.